Keblinger

Keblinger

Reject!

| Thursday, July 7, 2011

Dear Wan Muhammad Aizat,

Thank you for your application for the Trainee Engineer Programme and the time taken to attend the selection interview.
We were very impressed with your credentials and experience, however we are unable to extend an offer in the Trainee Engineer programme.

Nevertheless, your application will be retained for future consideration should another similar and suitable position arise in the near future.

We wish you all the best in your future undertakings.

Regards

A****** K***

HR Business Partner

Human Resource Department
XXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Nice words.Haha. Along cerita kat penulis, ayat macam ni edit-edit je bila nak reject orang. Bukan susah pun. Ni salah satu daripada email yang penulis dapat memberitahu direject. Sekurang-kurangnya, tahu juga penulis dah kena reject. Dari yang hantar email tanpa sebarang khabar berita. Entah reti ke tidak bukak email. Kalau dah suruh hantar email, tapi takde jawapan, baik tak payah suruh hantar by email. At least, ikutlah macam company ni. Hantar juga email kata tak dapat. Barulah tak terasa di hati. hahaha...

3 comments:

{ aimie amalina } at: July 7, 2011 at 1:28 AM said...

heee..besabar ye cek aizat...we in the same boat! =)

{ shafiqabdshukor } at: July 7, 2011 at 10:25 AM said...

sabo ye...
kalo ad rezeki x kemane...

{ Wan Muhammad Aizat } at: July 8, 2011 at 12:25 AM said...

Aimie - Same boat?ko kah yang mengemudinya?hehhee..

syafiq - aku setuju..tak kemane punye..=)

Post a Comment

 

Copyright © 2010 :::::It's Always About Me::::: Blogger Template by Dzignine